Carolina

Glad hästägare.. :)

Publicerad 2009-02-26 21:46:31 i Allmänt,

Jag och Karin har världens finaste häst..
Har hoppat för mor nu ikväll och det gick så himla bra... super fin var hon..
det är så kul att allt jobb börjar ge resultat.. äntligen!! :) 

Det har snöat...

Publicerad 2009-02-26 06:45:25 i Allmänt,

Nu trodde jag faktiskt att det hade snöat klart för i år.. men nej.. här har det snöat halva natten... orkar inte plumsa omkring i snö.. jag har ju fått nya fina jobbkängor men ändå.. det räcker nu..
jaha.. lyssnade nu på vädret och det ska snöa från och till hela dan... kul!!!
har just packat lilla fikapåsen, är nu redo för en ny arbetsdag... men först ska jag väcka Hunken som sussar så sött.. sen ska hundarna få komma ut en sväng...
Hoppas alla får en trevlig torsdag!! Det ska jag ha!!! :)

impulsiv.. jo,tack..

Publicerad 2009-02-25 21:32:18 i Allmänt,

Var på elgiganten idag, skulle titta på en skrivare... kom ut med singstar.... undra vad som hände på vägen? 
men nån mening var det nog med det oxå... jo.. att man kanske skulle ha haft playstation 3... det har inte jag.. så det blir nog en skrivare ändå.... hepp!!!

Sveriges förlovning..

Publicerad 2009-02-24 22:44:47 i Allmänt,

Tittade nu på tv:n och det största är ju att Kronprinsessan ska förlova sig och få sin prins.. kul..
tycker verkligen att det var på tiden..
läste även att Sverige tjänar 2,5 miljarder på detta bröllop.. förstår inte riktigt hur men det är ju bra!!!

Trött

Publicerad 2009-02-24 22:27:23 i Allmänt,

Jag är så fantastiskt trött just nu,  vet inte varför jag är uppe fortfarande. Jag funderar på varför det är så himla svårt att gå och lägga sig i tid. jämt är det samma visa, vaknar på morgonen helt outvilad.. säger högt och tydligt att i ikväll då blir det läggdags i tid.. sen sitter jag här i soffan på kvällen och tittar på klockan.. men nu skulle jag ha lagt mig för länge sen.. jag förstår inte hur svårt det kan va?! ikväll har jag iochförsig jobbat ett tag.. hästarna ska ju ha kvällsmat dom med.. men nu kunde jag ha legat i sängen...

I dag har jag och H gjort ett ryck med alla dessa tomma flaskor både hårda och mjuka.. dom fyllde hela skafferiet och var även på väg ut från skafferiet när man öppnade det.. förstår inte varför man drar ut på att panta och slänga glas.. det går ju ganska fort när man väl gör det.. kanske för att man blir så förbannat kladdig om händerna.. tur att ica i Arbrå har handfat vid pantningsstället.... :)

Måndag

Publicerad 2009-02-23 21:47:24 i Allmänt,

Äntligen är denna dag över.. sitter nu i soffan med ett glas vin, filt och datorn.. det har varit en väldigt..hm.. innehållsrik dag på många olika sätt... men slutresultatet blev.. ja.. just det..ett glas vin... 
Hunken håller på att montera ihop väggfästet till sin nya super tv som han har inhandlat idag... kul tycker jag.. :) Nu vart han irriterad på en advokat på tv:n som sa: man kan inte jämnföra det här caset med blabla.... jag tål inte folk som lägger in engelska ord sådar... han kunde lika gärna ha sagt fallet... jätte upprörd blev han mellan skruvarna och lappar och allt.. helt otroligt, jag hörde knappt att killen sa så.... :)

nu ska jag gå och lägga mig.. för i morgon väntar en ny dag med nya friska tag... jippi.. längtar så!!! :)

Mår inge vidare..

Publicerad 2009-02-22 18:47:04 i Allmänt,

Har gjort allt jag ska idag.. varit hos mormor, handlat lite.. ridit min fantastiskt underbara häst... det gick super idag.. jag är så nöjd!!
men jag har en konstant illamående känsla i magen.. DÖR om jag håller på att få magsjuka, det värsta jag vet.. nästan, finns en annan sak också... :( 
iallafall, jag funderar på om jag ska försöka äta en liten tallrik med hederlig Bollnäsfil.. för jag är ju samtidigt hungrig.. kan vara det här som började igår, när jag inte mådde så bra...




Signe och jag i sommras

Sovmorgon bra eller dåligt?

Publicerad 2009-02-22 11:03:31 i Allmänt,

Jag ska iallafall inte ha sovmorgon.. mår alltid som ett slakt första sovmorgondagen.. och eftersom jag klev upp i tid i går så kom den dan idag...så från och med nu så blir det bara sovmorgon om det kan ske 2 dagar i följd...
känns som att jag är super bakfull och att jag igår sprang rakt in i väggen så nacken gick av..
men jag drack inte en droppe igår, inte ens smutta på nå vin.. med tappningen av matlust så tappades även vin-drickar-lusten bort... och då är det nåt som är fel när jag inte vill dricka ett glas rött.... jag som älskar ett glas rött eller två eller....... :)
nu ska jag försöka ta min stela nacke och kropp ner i duschen och vakna till liv..
sen ska jag och lillasyster åka och hälsa på mormor... hon har nu sin vecka på hammrelund.. så då blir hon glad av lite besök, nu när hennes make och deras 3 barn har varit på en tripp till Helsingfors i helgen... vilket då är min mamma.. jag tycker det är bra.. för då har mamma handlat lite åt oss på båten.... :)

Mitt under melodifestivalen..

Publicerad 2009-02-21 20:52:49 i Allmänt,

...kände jag på mitt högra öra och jag kände nåt konstigt.. sprang in på toan och satte örat mot spegeln.. det har flagnat... jag förfrös det förra veckan, när jag var ute och red (galopperade ute på ridbanan)  i -20 grader + vinddraget... utan mössa eller muffar på hjälmen..
när jag kom in efter turen så kändes det lite konstigt i lilla örat men jag funderade inge mer på det... efter ett par timmar kom smärtan och den knallröda färgen.. efter några timmar till kom svullnaden.. sen satt detta i ett par dar.. när den knallröda färgen och svullnaden lagt sig så blev det några dagar med kli och en konstig stickande känsla..  men jag visste inte att det blev samma slutresultat som när man bränner sig i solen.... coolt!!!

gud va snygg Alexander Bard är i glasögon och ridhjälm... han är ju inte sann..... :) kan inte sluta skratta...

Ingen matlust...

Publicerad 2009-02-21 19:01:34 i Allmänt,

Min matlust är helt borta.. har knappt ätit nåt på flera dagar... så nu ikväll var jag så hungrig, benen skaka och jag hade super huvudvärk.. så jag åkte ner till Corner köpte en kebabsallad - pasta + bea.. åkte hem, tänkte att nu, nu ska jag äta.. jaha.. fick i mig all sallad knappt nå kött och inge bea.. allt bara växer i munnen på mig... och nu mår jag nästan illa... blir så less.. jag vet ju att nu när jag äter min inge-kolhydrater-diet så måste jag ju äta som en häst.. men det går inte.. det kanske kommer igång när jag börjar jobba ingen och rör på mig.. men det är ju det som är grejen, jag rör mig ju hela tiden nu också fast jag inte jobbat normalt.. ridit varje dag osv. ja, ja.. det märks ju.. men det börjar bli lite jobbig nu..

Go morgon

Publicerad 2009-02-21 07:20:45 i Allmänt,

Jag tog mig friheten att sova en liten stund idag... behövde inte kliva upp 6.. nu sitter jag framför tv:n och dricker kaffe och tittar på barnprogram.. det är så fina ,glada färger.. förstår om barn tycker om att titta på det här..
själv tycker jag att Glenne Gura var så himla rolig när det gick, för typ ett år sen eller nåt.. vet inte om det fortfarande går på morgonen.. jag orkar inte titta på tv:n den tiden nu.. 
Men tänk när han sa nåt i stil med att han hade varit tillsammans med en av tjejerna i After dark.. jag dog av skratt.. :)hoppas dom visar det igen..


kollan in brallorna och skorna.... :)

Ingen sovmorgon...

Publicerad 2009-02-20 22:03:39 i Allmänt,

Hade tidigare idag en föhoppning om sovmorgon i morgon... fick just reda på att det inte blir nån....
måste släppa ut hästarna. då tänkte jag först att jag skulle åka hem igen efter och sova men insåg nu att nä.. lika bra att mocka, rida båda hästarna och sen åka till flästa och byta häst i hagen och fodra där.. då är jag kanske klar med allt vid lunch. Vore ju toppen.. men då borde jag helt enkelt gå och lägga mig nu. ja.. men det är jobbigt, just det lilla rycket som måste ske innan man ligger i sängen.. det blir oftast lite för utdaget..


Så här känner jag mig också ibland!!!

Rubrik?!

Publicerad 2009-02-20 16:25:09 i Allmänt,

Denna fredag började både bra och dåligt... fick vakna upp i armarna på min kära Tomas.. finns inge bättre. men dock en halvtimme för sent.. Camilla ringde och väckte oss, men allt blir så konstigt när man vaknar på de viset.. men jag yrade omkring och fick i mig filen och kaffet sen for jag til stan.. var på körskolan först, sen var det klippning.. det är så himla skönt att åka till frissan.. färg och klipp blev det.. det bästa är föningen efteråt, känns så lyxigt. tänk om jag alltid kunde ha nyfönat hår..hm..kanske lite onödigt med tanke på det jobb jag har, åh.. här kommer jag med nyfönat hår, det är -20 grader ute så nu tar jag mössa på.. sen syntes inte det nå mer.. men dom dagar jag inte jobbar och inte ska rida.... vänta.. det fanns tydligen ingen dag för det.. så.. jag får gå med mitt ofönade, oborstade hår... färdigt funderat....


En liten bild på håret efter senaste klippningen.. det vart ungefär lika denna gång... tycker om färgen, inte super blond som jag var i sommras men ändå inte mörk.. för jag vill nog bli ljusare i vår... :)
Nu ska jag köra Kicki till tåget..

Väntar

Publicerad 2009-02-19 23:00:57 i Allmänt,

Sitter här och bara väntar på att Hunken ska komma hem.. Han och Pelle har varit på hockey i Gävle med några elever.. Brynäs vann.. kul för dom!! :) vägrar gå och lägga mig nu när han äntligen är här en kväll..
själv har jag hoppat för mor ikväll med Signe, gick faktiskt ganska bra.
sen gjorde jag en snabb jour-tur.. gjorde även en fas i datasalen innan jag låste. Bra Carolina Bra!!!
nu ska jag sörpla i mig lite grädde och äta en chokladbit.. :) sen blir det en dusch!!


 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela