Carolina

Lördag..

Publicerad 2009-04-25 23:30:06 i Allmänt,

Jag har inte haft varken tid eller lust att skriva på ett tag.. det som hänt är väl att jag har varit super förkyld över en vecka.. inte haft nån smak och lukt på nästan lika många dar.. skit jobbigt på många vis men..
RÖKFRI i hela 8 dar... Tada!!!!!! jag tar en dag i taget...just nu är det jobbigt, jävligt jobbigt...
men det har gått jätte bra faktiskt..H har varit till stor hjälp.. TACK!! men jag trodde det skulle vara värre men det är mest själva saken att få gå ut och sitta för mig själv med ciggen som jag saknar inte själva rökningen..hörde att det tar två dygn att få ut nikotinet ur kroppen, 1 år att få ur alla slagprodukter (heter det så?) och flera år mentalt, jag förstår det nu.....
 jag skulle inte sluta men förra helgen kände jag ju ingen smak eller nåt och stod ute och rökte, då kände jag att va fan håller jag på med.. så jag la ner.. sen har det fortsatt.. humöret har inte varit värre än vanligt.. kanske till och med åt det andra hållet.. förutom igår, men en dag är väl inget..
jag har även börjat promenerat på morgonen innan jobbet... hundarna tycker det är toppen!!! :) måste ju göra nåt.. idag har det inte blivit nån promenad men jag har varit upp och donat i stallet i flera timmar nu ikväll.. ridit Bella oxå..
Har på dagen idag haft det fantastiskt med min underbara H... suttit ute hela dag och pratat... nu är han ute på galej.. jag ska gå och sova.. ska upp tidigt i morgon, ska åka och rida Signe för  Sonny.. det ska bli riktigt spännande...

 
Våra ny stolar och bord... :)


Matilda i solen!!

10 år

Publicerad 2009-04-12 23:27:16 i Allmänt,

Har gått sen vår älskade far lämnade oss!!
 men det känns som igår.. tur att minnet finns kvar!
saknaden är stor, väldigt stor.

Dan före kalas, har vi idag..

Publicerad 2009-04-06 21:45:52 i Allmänt,

...för i morgon hinns det inte med nåt sånt.. vi har ätit mat (hämtmat) men ändå.. druckit vin och jag har just gjort efterätt.. sitter och väntar på att min Hunk ska komma ner och äta den med mig.. det blev fruktsallad med grädde... mums.. men han är så seg...
I morgon ska jag vara förridare på travet.. så min födelsedag tillbringas på hästryggen.. men det är skoj, riktigt roligt att defilera... har alltid tyckt det... hm. annars skulle jag nog inte göra det.. bra, Carolina.. du är så smart.. tänk att jag kommer på mig själv att skriva såna självklara saker ibland.. nu kommer han... :)

Söndag

Publicerad 2009-04-05 22:13:27 i Allmänt,

Nu har denna helg rusat  iväg. vad har jag gjort? igår så hjälpte jag mamma en sväng i stallet på morgonen. sen red vi. vart dålig så jag la ner allt i nån timme, sen blev jag lite bättre.
kvällen tillbringades hos mor med mormor, morfar, Noomi och bror. Vi hade ett litet kalas. Mamma fyllde år i fredags och bror igår så. Drack en del vin och åt god mat.  väldigt trevligt.
idag hade jag sovmorgon.. super skönt!!
var sen in till stan med H, fikade och tittade lite. 
Nu ska jag strax göra ett jouryck...   

Handlat..

Publicerad 2009-04-01 21:20:40 i Allmänt,

I dag efter jobbet åkte jag och H in till stan..
Med mig hem fick jag äntligen (efter ett par år av funderingar osv. har inte tagit tag i det, bara pratat om det)
ett par riktiga solglasögon..  Gucci blev märket.. och ja, dom kostade en del men det är det värt.. :) ursnygga och jag är SÅ nöjd.. köpte också en ny liten telefon.. billig och enkel. tills den jag vill ha kommer ut på marknaden... finns ingen nu som jag tycker om.. blir ju inte ledsen om min gamla kommer tillbaka, det är ju den bästa telefonen som finns..
kanske tar ett kort på brillorna i morgon.. orkar inte nu.. ska går och lägga mig, min nacke tycker att det varit lite mycket idag...
Go natt!!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela