Carolina

Tisdag kväll!!

Publicerad 2009-07-22 00:38:24 i Allmänt,

Sitter hos svärmor och lyssnar på diverse, på spotify..har grillat och druckit en massa vin.. typ 5 vin flaskor  och 5 öl. haha.. på 6 personer så, så mycket var det inte egentligen.. :) nu är det nog läggdags... i morgon ska vi åka båt.. för då blir det..... SOL!!!!!! förhoppningsvis....

GOD NATT!!! :)

Färskpotatis

Publicerad 2009-07-20 21:46:07 i Allmänt,






Vi åt först kinamat.. men kände att det inte riktigt räckte, så vi gick ut och drog upp potatisbuskarna i hopp om att det blivit lite potatis under.. och ja, det hade det blivit.. super god va den oxå.. åt det med gräddfil och egen gräslök!!! :) (Tomas åt sill oxå, inte jag)  nu är det en Beck som gäller...

Seeg...

Publicerad 2009-07-18 11:22:37 i Allmänt,

Oj, vad seg jag är i dag.. eller vänta.. är det detta som kallas bakfylla.. inte vet jag.. :) men jag vet att det var typ 800 grader i husvagnen i morse.. shit..höll på att rinna bort.. nu ska jag ta bussen hem till Arbrå..
Det var iallafall trevligt igår kväll.. nä, nu väntar en efterlängtad tandborstning...

Vet vad jag ska göra...

Publicerad 2009-07-15 21:41:45 i Allmänt,

Inte åka. Vill inte sitta i nästan 4 timmar i Gävle i natt och vänta på tåget.. så jag får snallt stanna hemma.. men men det är nog säkert nån bra mening med det oxå.. :) nu ska jag äta middag... grönsaker, bacon, brieost och ett glas vin..

Jo, här är en bild på mina ny naglar.. :) (inte så långa, men ack så fina)

Vad fan ska jag göra?

Publicerad 2009-07-15 17:15:37 i Allmänt,

Ska jag åka eller inte.. finns inte ett jävla skit som håller mig kvar här.. inte nåt!! kommer bara få panik hela tiden.. fundera och bli less, men samtidigt så är det långt och tågen går ju inte varje kvart direkt.. hm... ska fundera vidare nu...

Min prins

Publicerad 2009-07-15 13:47:48 i Allmänt,


När jag låg och sov en natt så klättrade min Hunk upp till sovrumsfönstret med en blomma i munnen åt mig...
Han är så söt!!

Egen plockad och allt! :)

Semester dag 1

Publicerad 2009-07-13 22:30:35 i Allmänt,

Ja.. jag hade en ordentlig sovmorgon.. SÅ SKÖNT!!! åt frulle. sen for jag till Vallsta och fick mig ett par fina "semesternaglar".. blev bra..
Var sen in till Bror och lämna lite saker som dom skulle ha med till mor..
nu sitter jag och tittar på Man in the mirror.. alltid Michael Jackson tema när jag är själv.. då kan jag sjunga ut helt fritt!! :) måste även springa bort till tvättstugan och hänga tvätten... är stor tvättar dagar i gula huset nu... härligt!!!

SEMESTER!!!

Publicerad 2009-07-12 23:16:26 i Allmänt,

Äntligen.. äntligen..äntligen.. fattar inte riktigt att jag är ledig i 4 veckor.. känns alldeles ,alldeles underbart..
nu dricker vi vin och äter halvljummen ostkaka.. hm.. men jag orkar inte värma nå mer, så det så.... vinet är godast iallafall.. :)

Nyklippt

Publicerad 2009-07-07 21:56:10 i Allmänt,

Japp.. då var jag nyklippt och nöjd.. är så himla skönt att se utväxten försvinna på 3 tim.. :) men jag vill att mitt hår ska lukta och var så här välkammat och fint hela tiden.. men inte då.. jag bara orkar inte innan jobbet.. känns vilketfall som att alla på mitt jobb skiter i om jag har borstat håret eller inte... så..

Nu har vi ätit.. gravad lax, gravlaxsås, färskpotatis, ägg, gräddfil och egen gräslök. till det druckit en mariestads.. mumma!!

Nu väntar sägen.. yeah!! ska sova innan 23.30 idag... är så less på att vara trött.. och det blir jag när klockan springer iväg mot 1 varje natt och väckarklockan står på 05.20...

I morgon bär det av mot Gävle med H, efter jobbet.. han ska handla lite saker och jag ska titta runt lite tänkte jag...

God morgon Tisdag!!!

Publicerad 2009-07-07 05:54:13 i Allmänt,

Japp.. ny dag, nya friska tag! :)
Idag ska jag klippa mig.. efterlängtat, efterlängtat!! utväxten är enorm...
Nä, nu vill hästarna ha mat..
Ha en bra dag!

Moläta och lite annat!!! :)

Publicerad 2009-07-06 23:13:04 i Allmänt,

Det har hänt en del sen sist.. (kortfattat)
Tävlade i lördags i Bollnäs med Signe.. gick bra, red en Lätt B:3.. 59% fick dom poäng jag skulle ha.. allt från en 2 till fem 8:or.. så jag är nöjd..
Lördag em tillbringades först i båten.. vi åkte till vallsa och åt.. det var räkafton.. gott!! Johan ko1m dit och gjorde oss sällskap.. sen åkte vi till Bollnäs och Långnäsparken.. Lyssnade på Rosenström.. han var bra!! men det blev sent som vanligt.. så igår sov jag till halv 3.. hepp!! :) med typ en timme vaken vid lunch... jaja.. skönt var det iallafall!! Bjöd familjen på tårta sen for vi till bjuråker och åt på Avholmsberget.. jag åt köttbullar och potatis.. mums! Obs.. från barnmenyn!!! :) sen fikade vi hos PG..


Nu till dagen...
Det var moläta i Järvsö.. Camilla, jag och syster åkte dit för att äta gott och lyssna på musik..
Det slutade med att syster stod på scen och sjöng.. Bed of roses.. hon var så duktig!! Tack Sara för hjälpen att få upp henne... vi åt pärgröt och fläsk.. nån hallonefterrätt och ostkaka.. Vilma åt en massa kladdkaka..
Det var riktigt trevligt!!

Bilder..



Jag är INTE hård och besynnerlig.. tuggar fläsk bara!!! :)


Syster äter kladdkaka...


Jag drack sockerdricka... :)


Mycke barn.. många magar!! :)


lite lätt nervös tror jag!!


Super duktiga syster!!! :)




 

Dagen..

Publicerad 2009-07-01 23:09:49 i Allmänt,

.. har rullat på, varmt, varmt och ännu varmare.. har fått så många bromsbett i dag uppe i slyn.. så det ser ut som att jag har vattkoppor (heter det så?)på hela benen... men vi blev klar med tråden iallafall och hästarna kan flytta dit.. undra bara om det är nån ström.. nja, tror inte det men.. Roosa jag lovar att meddela om det är ström.. för då är det nåt fel.. hepp!!! :) och appropå Roosa så önskar jag henne en fantastisk semester.. med början i morgon!!! :)

Nu håller jag på att smälta bort här inne, ska gå ner och ta en KALL dusch sen blir det sängen.. H jobbar, men han borde nog vara klar snart.. hoppas jag..

Go natt alla!!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela