Carolina

Nya sadlar

Publicerad 2008-09-27 18:17:07 i Allmänt,

I går var vi ner till Älvkarleby på sadelprovning med Signe.. Det gick jätte bra, kom hem med två nya sadlar, en hopp och en dressyr och en massa pengar mindre. Men super att äntligen ha egna sadlar, det känns så mycket bättre att rida när man vet att sadeln ligger bra på hästen. så nu börjar den riktiga träningen.. Damen är nu "stor" , har gått kvalitets och allt... Ska träna ordentligt hela vintern så vi kan börja tävla till våren om allt går som det ska vill säga. Idag belv det en liten skritt tur men Vilma och Millan i den ny dressyrsadeln.. :) Sen red jag Daisy åt mamma.. Gick faktiskt bra med själva ridningen men min nacke tyckte inte att det var så bra... tyvärr!! 


                                                                                                             
            
        
      "Signe"                                                "Daisy"
 
Idag var jag och Magnus och hämtade Elza från betet. Hon har vuxit på sig lite under sommaren och blivit riktigt fin faktiskt.. ska bli kul att börja arbeta lite smått med henne, det första som ska ske är manryckning.. Hon ser ut som en travare just nu.. :) Inkörning är väl det slutliga målet i år antar jag..

   
                                      "Elza"

Hoppning..

Publicerad 2008-09-25 13:49:45 i Allmänt,

Förra veckan hade vi hoppning med våra elever ute i skogen, det gick väldigt bra.. Dom flesta hästarna skötte sig väldigt bra mendans vissa utmärkte sig rejält.. Eleverna var jätte duktiga.. 
Här kommer lite bilder..

  
             Jack 
            
Lotus. Pär flög bara av en gång efter bild 3.. men han var nära en gång till.. jag hade inte mage att knäppa när han flög som en fluga i luften.. men det gick bra och han fortsatte..
 
Lilla Gubben gjorde en liten överdiven rörelse.. men Loise hoppade lite snyggt av och landade på fötterna.. :)
Jag tror nog Anna och jag var mest nervös som stog på backen och såg allt...
ps. pikkisen klarade sig med. :) ds. 
     

oj.. vad länge sen...

Publicerad 2008-09-25 13:04:32 i Allmänt,

.. jag skrev nåt här... måste skärpa mig nu.. det har ju hänt jätte mycke.. men det blir ju lätt så när jag inte äger en dator och alltid måste låna en.

Ska uppdatera allt i helgen med bilder...

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela