Carolina

Måndag

Publicerad 2009-10-19 23:07:18 i Allmänt,

Har nu varit hemma en timme.. jobbade lite längre idag, för vi har provat sadlar till hästarna.. men det är svårt det där med sadlar och tillpassning..
nu sitter jag här framför datorn för att jag vägrar kolla på tv:n, Hunken tittar på en film som jag blir lätt spänd av att titta på....
valde iallafall dagen till ära att ta en whiskey, fick sällskap att dricka den.. skulle jag ta en tradolan fick jag göra det själv..... :) Det här med whiskey är ju lite underligt.. gott men smakar shit.. får inte riktigt ihop det..
nu ska jag ta och duscha och gå och lägga mig.. en ny spännande dag väntar i morgon..
vi har tagit semester, ska fixa en del saker...  jippi.... :) jag är så otroligt glad just nu... synd att min kropp hindrar mig från att kunna njuta ordentligt...

Nu är jag glad...

Publicerad 2009-10-19 09:27:10 i Allmänt,

Vi fick det svar vi ville ha igår.. jag törs inte skriva exakt att ja.. det är vårat, förrens vi skrivit ner det på papper. Vi vet ju hur det hela gått till... :) så allt kan hända. Men jag hoppas att det kan fixas, helst idag..

Nu ska jag ta cykeln upp till stallet och rida Signe. Jo, hoppträningen igår för Uffe gick super bra.. skit kul var det!! :)
Nu hoppas jag att ridhuset är ledigt så jag kan trimma lite där.. känns mindre skoj med en snötäckt ridbana ju...
 

Hmm

Publicerad 2009-10-18 13:50:11 i Allmänt,

Har inte hört nåt än, har inte gjort nåt vettigt heller... blir galen snart.. nu måste jag äta nåt, för om en timme ska jag sitta på hästryggen.. rappa tag Carolina... hm.. rappa tag finns inte i mitt liv denna helg.. men ett försök vore ju fint!!

Spänd..

Publicerad 2009-10-18 11:56:56 i Allmänt,

Det är otroligt spänt här just nu.. kan knappt göra nåt, tittar på telefon hela tiden.. vill att den ska ringa samtidigt som jag är jätte nervös för vad som kommer sägas... gah!! jag blir tokig.. men men så är det.. om det inte blir som vi vill, hur gör vi då??? mycket snurrar i skallen just nu..  men allt löser sig nog och jag hoppas det blir som vi vill... hjälp!!!!! livrädd..... 

Nåja.. nu ska jag försöka göra nåt annat som behövs göras typ diska, dammsuga.. i eftermiddag ska jag hoppa för Uffe, det ska bli så skoj.. hoppas bara att min kropp oxå tycker det.. hepp!!!



Höst

Publicerad 2009-10-16 20:02:09 i Allmänt,

Nu är det verkligen höst.. jag har nån hatkärlek till hösten.. tycker om mörkret samtidigt som jag är jätte mörkrädd.. älskar halsdukar/koftor och raggsockor.. men kylan gör ont i mig.. Det är så tydligt att den långa och kalla vintern är framför oss, men på nåt underligt vis så brukar den gå fort och vips så är det April och vår...

Nu ska jag nog tända några ljus, krypa ner under filten i soffan med ett glas vin och vänta på att mannen i mitt liv kommer hem. Hösten är allt bra mysig ändå, när man får dela den med dom man älskar..

 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela