Carolina

i natt....

Publicerad 2007-08-29 14:06:27 i Allmänt,

jag hade världens konstigaste dröm i natt.. kan inte sluta fundera på den...  det var väldigt skumt... det kom fram 2 blodiga killar och den ena drog mig framåt sådär jätte fort och jag åkte liksom ovanför marken.. typ som i filmen den onda cirkeln när hon åker fram på tårna.. fast jag låg på rygg.. snurrigt.. sen låste dom in mig i ett hus där det försegick en massa slaveri... mycket otrevliga saker såg jag där... i huset alltså.. sen när jag insåg att jag var inlåst och det började bli väldigt otäckt.. då som i alla drömmar vaknade jag... den svenska prinsen var oxå med... fast det var lite innan.. jag var då utomlads med familjen.. min närmaste arbetskamrat och några fler......  detta blev snurrigt men typ så var det.. och lite mer...hm..

Vad är detta?

Publicerad 2007-08-28 15:40:59 i Allmänt,

SkruvdragareBits

Jag har nu lärt mig ett nytt ord.......... BITS!!! och denna lilla grej är tydligen en sådan... Bitsen hör till en skruvdragare... haha!!! hade absolut ingen aning om detta fenomen.. det tog alltså 25 år för mig att få reda på detta... OBS!! jag gillar färgen på nytorps skruvdragare.....
Var dag lär man sig något nytt!!!!!

Lördagen 25 aug....

Publicerad 2007-08-25 15:42:33 i Allmänt,

I dag är det lördagen den 25 augusti, kl är nu 15.23  och carolina har inte gjort ett smack på hela dan... jo, ätit en tallrik blåbärssylt med lite mjölk till..... carolina älskar blåbärssylt!!!! sen har hon även tagit sig till runemo men där tog all energi slut..
har nu tittat på friidrotten på tvn... men oj, så duktiga dom är!!! blir alldeles imponerad.. jag ska nu få fart på mig själv på nåt vis.. sen ska jag gå ut till min häst som jag inte har träffat på ett tag... vet inte nå vad jag ska göra med henne men nåt blir det väl...

..Yesterday..

Publicerad 2007-08-24 15:36:50 i Allmänt,

Yesterday, all my troubles seemed so far away
Now it looks as though they're here to stay
Oh, I believe in yesterday

Suddenly, I'm not half the man I used to be
There's a shadow hanging over me.
Oh, I yesterday came suddenly

Why she had to go I don't know she wouldn't say
I said something wrong, now I long for yesterday

Yesterday, love was such an easy game to play
Now I need a place to hide away
Oh, I believe in yesterday

Why she had to go I don't know she wouldn't say
I said something wrong, now I long for yesterday

Yesterday, love was such an easy game to play
Now I need a place to hide away
Oh, I believe in yesterday

....???

Publicerad 2007-08-22 20:23:36 i Allmänt,


En mycket ung man frågade sin något äldre vän......

- Vad är XXXXXL för nånting?
- En VÄLDIGT stor tröja!!!.

Helt otroligt skoj lät det... men helt sant iallafall!!!!

vart tog denna dag vägen.......?

Publicerad 2007-08-18 16:22:49 i Allmänt,

jaha.. idag sov jag till halv 2... hm.. lite konstigt blev det.. har inte vaknat riktigt än... är hos bror nu och skulle betala en räkning men vad gör carolina då... jo, hon glömmer räkningen hemma... helt fantastiskt... nu ska jag strax åka hem, för att duscha och göra mig i ordning för en kväll på torön.. ska dock köra.. så det blir väldigt lugnt!!!!!!

Helg... :)

Publicerad 2007-08-17 16:39:10 i Allmänt,

Jippi.. nu är det snart helg.. har bara nån liten uppgift kvar på mitt arbete sen så.. bär det av hem med en rasande fart.. ska nog inhandla nåt gott på vägen... det är ju faktiskt fredag... bror ska sen ta min bil och ha den tills i morgon, så jag får gladeligen promenera om jag vill göra nåt.. men det går ju ingen nöd på mig så...
ska nu ringa min vän Mattias nere i skåne och se om han tänker åka upp hit i helgen och ha kurs eller om han har lagt ner det.. skulle ju vara riktigt skoj att träffa han..var ju ett tag sen sist..
 min andra vän åker till stockholm nu när han har slutat jobbet och blir där tills på måndag... lite trist tycker jag, om jag ska vara ärlig.. men men så är det.. 

 

....

Publicerad 2007-08-16 16:23:36 i Allmänt,

nu vill jag bara försvinna bort en sväng från mitt jobb och allt... vi har ringorm i stallet.. inge kul alls..alla hästarna (nästan) ser ut som prickikorvar. det spöregnar ute och vi har just avlivat en utav våra toppen hästar. han var jätte dålig och efter ett halvår och han inte blev bättre i sina ben var det inget annat att göra.. jag känner mig allmänt låg just nu...det som är positivt är att det snart är helg och då är jag ledig. ska kanske på Torön och titta/lyssna på Engmans kapell... dom är bra!! :)
nu ska jag gå och sova en stund!!!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela