Carolina

Tisdag

Publicerad 2009-03-31 08:25:41 i Allmänt,

Hm.. träningsvärk har jag idag.. red min fina häst igår.. har inte ridit ordentligt på ett tag nu, det känns.
 
I lördags var jag till min vän Jessica.. hennes syster fyllde 25.. var riktigt trevligt och skoj..det är ju inte varje dag vi träffas numera...
men min telefon försvann under kvällen, det är riktigt trist.. inte telefon i sig men allt i den..det är så mycket minnen.. men men så är det..
Nu ska jag dricka en kopp kaffe och vakna, sen ska jag åka till Ljusdal.

Torsdagkväll

Publicerad 2009-03-26 21:06:06 i Allmänt,

I gula huset..


Carolina och Smilla surfar och Hunken tittar på hockey!! :)


Blocket var en intressant sida!!


Tillslut blev hon helt galen och började dutta och skälla på datorn..... :)

Igårkväll

Publicerad 2009-03-26 19:38:05 i Allmänt,

Igår hade  jag och T myskväll.. vin och tilltugg.. tittade lite på tv.. Vart ett nytt vin.. har druckit den gula Sunrise tidigare, måste säga att den här var godare.

 

Jag tycker om att ha lite vardagslyx ibland, eller det sker faktiskt ganska ofta i det här huset. :) men man ska unna sig!!!

Onsdag

Publicerad 2009-03-25 11:23:39 i Allmänt,

Igår var jag till sjukgymnasten. Gick bra, det knakade i ryggen och han donade lite i nacken.. skakade som ett asplöv när jag gick ut därifrån.. men efter ett par timmar så mådde jag faktiskt mycke bättre.. skönt!! ska försöka jobba i morgon.
nu har jag ätit, tvättat och diskat. ska åka upp med bilen till mor, hon ska låna den.

Tisdag

Publicerad 2009-03-24 08:15:24 i Allmänt,

Åh.. vaknade med H i morse.. tänkte först sova vidare men sen kände jag för att vara lite trevlig så jag klev upp och åt frukost med honom..det är skönt att kliva upp på morgonen. men jag har inte sovit så mycket i natt heller..  

men idag har jag ett fullspäckat schema..  (sjukskrivinings-schema dock)

Carolina ska idag göra detta: 
# Gå ner på fikat och prata med två kollegor 
# Plugga
# Hundpromenad upp till mor
# Få klart försäkringspappret
# Åka till city
# Handla åt arbetet 
# Sjukgymnastik.. äntligen!!
# J ikväll

så om jag klarar av allt detta så kanske jag kan sova ikväll.. jepp!
vad nöjd jag blir när jag har staplat upp dagen...

Nu ska jag börja med att få nån sorts ordning på håret.. ser ut som ett penntroll just nu..

Världens jobbigaste natt..

Publicerad 2009-03-23 13:38:49 i Allmänt,

Somnade efter halv 2..  jag är ju lyckligt lottad med att nästan aldrig ha somnproblem.. det är jag oerhört tacksam för.. men igår var det ett undantag.. smärtorna tog över.. åt vitt piller, hade ont, handen domnade, åt ett till vitt piller, hade ont, kissade, läste söndagsbilaga,släckte, försökte sova, tände läste lite till, kissade.. sen kände jag att nu börjar dom vita pillrerna göra sitt.. släckte.. somnade som en gris.. vaknade dock nästan på en gång av hjärtklappning och en mardröm.. var på semester med H och det var en massa misshandel och skit så vi sprang och sprang.. j-ligt olustigt.. men jag somnade om.. vaknade idag av att mamma knackade på dörren kl. var typ 12 eller nåt, jag fatta ingenting..har fortfarande smärta, försöker ignorera...... ska klä på mig och gå en sväng.. måste få lite luft.

Piller

Publicerad 2009-03-22 23:04:57 i Allmänt,

Jag och T låg en kväll och läste lite ur läkemedelsfasset.. tänkte det kunde ju vara lite spännande att läsa om alla tabletter vi trycker i oss.. jag läser i och för sig alltid följesedeln om jag får nått nytt piller. mest för skojs skull.. men också för lärdom.. 
dom första vi läste var Tradolan, Citodon.. ja, vanliga lite starkare värktabletter..där stod det som vanligt en massa bivärkningar och att man inte skulle äta om man var gravid eller planerade att bli gravid eller ammade osv. du är själv ansvarig om du kan framföra motorfordon osv osv...
Sen tänke vi att vi skulle läsa vad det stod om T piller som han tar dagligen och har gjort i typ 7 år. då stod det bla. såhär...  

Graviditet

Risk finns att fostret skadas. Tillförlitligt preventivmedel MÅSTE därför användas både av män och kvinnor i fertil ålder som behandlas med dessa tabletter, för att undvika graviditet. Rådfråga din läkare eller på apoteket innan du påbörjar behandlingen. 
OJ.. tänke jag.. har aldrig tidigare varit med om att det står så..(finns ju säkert en massa fler piller som det står samma) 

men nej..
nu är det ju inte så att vi tänker gå och bli gravid men snacka om att det lär vara väl planerat om det nån gång sker.. inget "överaskningsbarn" här inte.. känns som att ett glas vin inte är så farligt längre.... det värsta av allt är ju att ingen har informerat T om detta.. det tycker jag är VÄLDIGT konstigt med tanke på att han är i den åldern han är och då brukar ju många vilja ha barn eller redan har.. inte vet jag om det är vanligare att dom säger sånt till kvinnor..
men jag tycker det är lite knepigt och skrämmande... det är mycket man inte vet här i livet..

Tillbaka från ridskolan..

Publicerad 2009-03-22 21:31:40 i Allmänt,

Ja.. har nu varit på ridskolan.. gick bra för mor att hoppa i dag också.
Tycker det är lite roligt, i vanliga fall är det oftast dottern som rider och mamman är glad påhejare.. i våran familj är det just nu tvärom.. mamma är faktiskt 51år snart och en väldigt aktiv ryttare.. jag sitter på läktaren och filmar..Uffe kallar mig för curlingbarn istället för en curlingförälder.. hepp! nu hoppas jag ju att jag snart kan vara med jag oxå.. det är kul när vi kan åka och träna ihop..
men jag är väldigt tacksam för att jag har min mamma inte bara som mamma utan även som tränare och ryttarsällskap.. det blir ju mycket roligare när man har nån att rida med.. fast vi rider tillsammans så får jag mycket hjälp av mamma och jag kan säga nåt hjälpande ord till henne också..
jag tror det är viktigt att ha nån att rida med ibland, så man kan peppa varandra i med och motgångar. Det är ju inte varje dag jag har lust att rida, då är det bra att ha mamma att rida med annars tror jag att jag skulle skita i det vissa dagar.. jag tror också att det är viktigt att ha nån att se upp till i sin närhet, det gör jag.. när det gäller hästar och allt runt detta så vet jag att mamma är väldigt kunnig.. vi är absolut inte alltid överens men jag vet att hon har några års mer erfarenhet än vad jag har och jag litar på hennes kunskaper.
Många frågar mig hur jag kan rida för min mor.. eller jag fick frågan ofta när jag var yngre.. svaret är alltid detsamma.. jag har alltid sett min mor som min tränare, har ridit för henne sen jag var 3 år så för mig är det inte ett problem.. omgivningen har nog haft det största problemet med det... det kan jag säga med ärlighet och vetskap.... det tycker jag är mycket sorgligt.. 
kan ju säga att hade jag inte haft min ridande mamma så hade jag nog inte ridit så mycket själv...tror jag..
nu vill jag bara bli lite friskare så kan kan rida igen.. har ju tänkt tävla i maj.. men jag kan ju inte tävla om jag inte har tränat nå... 


                                                        Signe

Nu är jag hemma..

Publicerad 2009-03-22 15:05:24 i Allmänt,

Rekomenderar inte att åka långa resor på riksväg 83 en söndag runt 14.00...(vintertid) det var fler än jag som åkte då, dom flesta glada men ack så stressade fjällturister.. det kan man se för bilarna har oftast takbox och är så packade med ateraljer så dom nästan slår i vägen i guppen... en olycka höll på att ske i "våran" grupp på ca 30 bilar....... (jag räknade) omkörning såklart.. det är ju bra att folk använder backspeglar, men jag tror verkligen att döda vinkel faktiskt gör sitt ibland.. 3 i bredd på riksväg 83 är inte att rekomendera.. den är inte gjord för det.. men det slutade lyckligt, dom for i väg i en rasande fart..
det jag inte förstår är hur man kan vara så förbannat stressad bara för att man ska hem.....spelar ju ingen roll hur försiktigt jag kör om ingen annan gör det.... nåja, jag tror att turen pckså finns för annars skulle det nog ske mer olyckor än vad det redan gör.. har ju försökt undvika riksväg 83 eftermiddagar lördag och söndag.. ska nog förtsätta med det tills efter påsk, brukar lugna sig efter den........
nu ska jag äta nåt sen ska jag upp till mor.. ridskolan idag igen...

Söndag

Publicerad 2009-03-22 12:19:26 i Allmänt,

Är nu uppe hos H och har sovit på hans arm nästan hela natten.. underbart! ;) nu ligger jag i sängen. H är nere och fixar frulle... :) dom har haft nå gäster här så jag vågade inte gå ner tidigare..
igår kväll när jag kom hit åkte vi och handlade mat..jag åt en veg. pizza utan deg.. det var super gott!! drack vin till. Kollade på tv. en trevlig kväll var det.
Efter att jag ätit nu ska jag rulla hemåt.. H ska jobba nu på eftermiddan så.. 
Nu kom han och sa att frullen är klar... :) 

 

Eftermiddag i soffan

Publicerad 2009-03-21 13:56:41 i Allmänt,

Nu har vi varit på ridskolan.. den grå och mor skötte sig jätte bra.. jag filmade lite.. men tyvärr säger min kropp ifrån, så nu är det ryggläge i soffan som gäller ett litet tag.. känns inge vidare med tanke på det fantastiskt fina vädret  och allt men men har tyvärr inge val.
Ligger och små tittar på Brittiska Du är vad du äter..helt otroligt att en del människor aldrig har ätit en grönsak eller druckit ett glas vatten.. inte så konstigt att dom ser grå och tråkiga ut.. jag blir faktiskt äcklad av att titta på vad dom äter.. usch!! det är ju så överdrivet.. jag förstår ju att alla är olika och tycker om olika sorters mat men när dom trycker i sig en massa helt hysteriskt det är det jag inte förstår..
jag har ju själv varit överviktig och SOCKERBEROENDE har ju en del kilon kvar som jag skulle må bra av att bli av med.. men före förra året försökte jag inte ens bli av med dom.. när jag sen en dag satt och red i ridhuset och såg mig själv i spegel då tänke jag att fy fan det här går inte längre.. började med GI och gick ner 12 kg på ett par månader.. började om igen nu efter nyår.. har inte gått ner så många kg men jag mår så mycket bättre av att äta såhär.. nu kan man nog vara ännu striktare än vad jag är.. jag dricker vin och jag äter vaniljfil, en grogg har också halkat ner, men jag lever inte på socker längre och det är det jag är nöjd med...
Nu blev jag hungrig, ska äta lite sopprester, en morot och bubbelvatten.. sen ska jag försöka sova en liten stud och se om jag mår bättre sen.. ska ju åka upp ikväll.. saknaden har blivit för stor, så jag klarar mig inte till måndag kväll.. jag måste ha närhet och det är nu..... :)

God morgon

Publicerad 2009-03-21 08:50:36 i Allmänt,

Har just vaknat.. sovit super dåligt i natt..det är ovanligt..sover för det mesta som en prinsessa. 
nu ska jag slänga i mig och hunden frulle sen bär det av mot ridskolan, mamma ska hoppa för Uffe. Jag hade också velat hoppa..men nej, Carolina står snällt på backen... se men inte röra.. är det nya för mig.. hm!!

YES!!!!

Publicerad 2009-03-20 22:37:58 i Allmänt,

Nu blev jag urnöjd!!!!
och en aning fattigare... :)
Fast jag tyckte att Morgan skulle varit i final oxå.. och inte Laila..men men skitisamma..

Let`s dance

Publicerad 2009-03-20 21:26:17 i Allmänt,

Jag hoppas verkligen att Magnus och Annika går vidare i Let`s dance.. har tyckt att dom varit bäst hela tiden.... :)

Ensam

Publicerad 2009-03-20 21:20:00 i Allmänt,

Har just ätit en god middag i min ensamhet.. Carolina har gjort kycklingsoppa.. första gången i hela mitt liv.. det vart riktigt gott iallafall!! drack ett glas vin till och åt lite getost..

I kastrullen


Inte mycket för ögat.. man kunde ha nåt litet blad av nåt slag men jag sket i det.. skulle ju ändå bara ha slängt det.. så..
(knepigt kortet blev)

ojoj

Publicerad 2009-03-20 11:44:42 i Allmänt,

vad länge jag sov idag.. men det var skönt. fast det tar nog ett tag idag innan jag kommer igång... 
jag vet inte men det måste ha blivit nå fel på mig dom senaste veckorna.. för igår så fastnade jag framför tv:n och tittade på... HOCKEY.. det är inte sant.. kom på det sen när jag stängt av.. jag tror dessa slutspelsveckor har gjort att jag tycker det är lite obs lite kul med hockey.. det har ju varit hockey på tv:n nästan varje dag här i PCT-huset... :) 
Nä, nu ska jag ta och äta lite frulle..

Promenad

Publicerad 2009-03-19 23:27:46 i Allmänt,

Jag tog en liten promenad med hundarna upp till mor.. dom vart väldigt glada.. sen togs det en del kort.. men det är inte lätt att ta kort på djur.. blir inte så vidare bra.. hästarna ville mest vara mellan mig och kameran.. hundarna gick i väg åt ett annat håll.. efter mitt foto försök så lagade jag mat hos mamma, lax oxh grönsaker.. gud vad gott det blev.. :)
när jag sen skulle gå ut och göra iordning Signe så plingade det på dörren.. där stod Lina.. blev en aning paff faktiskt, har inte sett henne på typ 8-9 år eller nåt sånt.. hon flyttade till Irland -97.. bor nu strax utanför London.. men det var super skoj att träffa henne.. Hon var med i ridhuset när Sofi hoppade.. sen for hon hem.
Det gick iallafall bra för Sofi att hoppa.. det var en ganska svår övning idag för en inte-så-mycket-hoppad 5-årning.. jag tyckte hon fick till det riktigt bra..

Nu har jag pratat med T i telefon.. det är saknad nu... :( den kryper liksom fram extra mycket nu när det börjar närma sig läggdags.. finns ju inge bättre än att få somna på hans arm...det ska gudarna veta.. ;)


Fin Matilda låg och mös i solen

Mys!!

Dom tyckte att Camilla oxå var otroligt spännande... :)

Sjukskriven..

Publicerad 2009-03-19 13:44:00 i Allmänt,

Ja.. jag är ju som sagt sjukskriven just nu.. fram till tisdag, så får jag se då hur jag mår.. ska till sjukgymnasten på tisdag em. jag hoppas verkligen att jag kan börja jobba, det är så trist att bara vara hemma.. nog för att jag får dagarna att gå.. men jag saknar hästarna och mest min egen.. kan ju inte rida.. jag är ju upp till henne, men vi som hade kommit i så god form och saker och ting börja falla på plats. ikväll ska Sofi hoppa Signe för mor, hon gjorde det även förra veckan och det gick bra.. så jag tänkte att det är lika bra att hon gör det idag oxå om hon vill.. Signe behöver det.

Nu har svärmor och Kjell varit hit och druckit lite kaffe och pratat.. det var trevligt, kul med lite sällskap. mamma var här tidigare idag och drack en kopp hon oxå, så helt ensam är jag ju inte.. Nu när T har åkt upp och jobbat igen, vet inte nå hur länge han blir borta.. får se om jag åker upp en sväng, jag gör nog det om saknaden blir för stor.. den brukar bli det..

Nu ska jag och hundarna (är barnvakt åt Skråll) ut på en promenad i solen..

Funderar lite...

Publicerad 2009-03-19 00:00:04 i Allmänt,

Jag har funderat lite..
undrar hur många det är som slutat gymnasiet och efter ett par år frågar sig varför dom inte var med mer på lektioner och tog åt sig av lärare och andra vuxna på skolan sa... jag tror att det är en hel del faktiskt.. 

när jag tänker tillbaka på min gymnasietid, så är det med blandade känslor.. det hände väldigt mycket i mitt liv just då. som gjorde att skolan inte kom i första hand, iallafall inte första året. jag valde sedan att byta inriktning när jag gick andra året jordbruk, bytte jag till häst och gick om ett år..då trodde jag att det var för att jag ville hålla på med hästar.. och visst det var väl så också, men såhär i efterhand så tror jag det var för att jag inte hängde med så mycket på lektiornerna.. hade mycket frånvaro av olika anledningar... jag har funderat mycket på det idag.. håller på med ett försäkringsärende, som handlar om bla skoltiden. kunde det ha varit annorlunda? jag vet inte.. för mig var det så pass stora saker som hände så jag tror inte det.. jag är ganska nöjd med min skolgång och betyg.. pluggade sen vidare ett år direkt efter gymnasiet, så skoltrött var jag ju inte efter 4 år på Nytorp.

Nu när jag själv jobbar på Nytorp så ser man ju många elever här som skulle kunna utnyttja den här tiden så otroligt mycket mer än vad dom gör.. och jag hoppas och ber att dom gör det, så det går väl för dom i framtiden.. ett slutbetyg är ju ändå ett slutbetyg, och har du kämpat dig igenom 3 år så är det ju ett bevis på att du klarat det.. men också av andra anledningar som kan ha positiv inverkan för framtiden.. arbetslivet och allt..

nåja..en liten tanke bara... nu ska jag och Matilda gå en joursväng..

Bara åka..

Publicerad 2009-03-18 18:57:44 i Allmänt,

Jag förstår inte nöjet med att sitta i en epa..eller bil för den delen.. och bara åka runt, runt, runt.. för det första så kostar det ju en del (fast pappa kanske betalar) för det andra finns det väl roligare saker att göra.. inte vet jag.. det kanske finns nån som har en jätte bra anledning.. som jag inte kommer på.. eporna låter ju så fruktansvärt oxå, hör ju dom på 2km avstånd.. 
   

Jag blir tokig på allt hår..

Publicerad 2009-03-17 22:46:52 i Allmänt,

Och då menar jag HUNDHÅR!!!
Dom är överallt.. i soffan, på köksbordet, i sängen, på toan, i duschen, på handdukarna och på alla kläder...
man dammsuger men poff 3 minuter senare ser det likadant ut, tussar överallt.. 
men fällningen av vinterpäls är ju lika med att våren snart är här..
det är dock det enda positiva... 


Våra älskade hundar!!! 

Dålig uppdatering...

Publicerad 2009-03-16 21:39:01 i Allmänt,

Nu var det ett tag sen sist.. jag har ju inte mått så värst bra den senaste veckan, så all lust till det mesta försvinner ju liksom..
Har legat som ett slakt nästan hela helgen, ett försök till ridning i lördags.. gick jätte bra att rida, men sen nån timme senare var jag helt körd.. ont i nacken och bortdomnad i fingrarna.. tryckte i mig värktabletter och försökte sova.. igår var det tio gånger värre.. idag har det varit hyfsat.. i morgon ska jag ringa en sjukgymnast och hoppas att han har nån tid för mig och kan "trolla".. har varit hos honom tidigare och jag vet att han kan sin sak.. nåja, nog om detta..

Igår kväll var jag och T upp till hans mor och hälsade på, åt tårta och firade hans födelsedag.. T:s mormor från stockholm var där på besök.. hon är en riktig "krutgumma" på hela 93år.. det var kul att träffa henne igen..

Jag är så himla sugen på lakrits men nej, nej, nej.....  får inte.. åt ju en igår.. kunde inte låta bli.. :)

Nu är det så spänt här i soffan.. slutspelet.. vem vinner denna match?  linköping eller skellefteå.. alla är helt galna, kommentatorerna skriker.. även T... :) vet ju att HV71 vann den andra matchen som vi tittade lite på, jag tyckte att Timrå kunde ha vunnit... kändes mer rätt.. fast jag vet ju ingenting om detta...

7:e Mars

Publicerad 2009-03-07 19:10:48 i Allmänt,

Hunken fyller år.... 36 år.. nu sitter vi och väntar på Rollo, på ett rum på scandic i Bollnäs. Tänke att jag skulle lyxa till det lite dagen till ära.. till min Hunk... :) nu ska vi ut och äta.. på Strandrestaurangen.. ska bli gott!!! hoppas jag.. :) 

Lunch

Publicerad 2009-03-05 12:31:07 i Allmänt,

Nu har jag lunch.. jag ska äta kyckling.. jo,jag lever nog helt enkelt på kyckling.. det är så himla praktiskt.. fort går det också..
sen är det en eftermiddan kvar.. betygssättning står på schemat..  men dan började lite sådär.. vaknade 10 över 7, jag börjar jobba 7.. ringde Camilla och sa att jag kommer.. helt otroligt 3 väckarklockor och jag vaknar inte.. men jag vet att när jag mår såhär så blir jag ju lite borta.. nacken tog väldigt mycket stryck av min lilla halkning igår... nä.. nu måste jag åka..

Om jag..

Publicerad 2009-03-04 22:24:20 i Allmänt,

..fick ändra på nåt i mitt liv så undrar jag om jag skulle göra det..?
vet inte faktiskt.. har ju kanske inte alltid gjort det som har varit bäst för mig och min omgivning.. men det finns två saker som hänt i mitt liv, som jag skulle vilja ha ogjort... eller att det inte hänt överhuvudtaget....
Min Älskade Fars bortgång och volten med bilen.. men samtidigt om det inte hänt skulle jag sitta här nu?
jag har det faktiskt väldigt bra.. mycket är tack vare Tomas, han är det bästa som hänt mig... med både med och motgångar.. nu är det mer med....
Pappa kommer ju alltid finnas med mig.. jag kan inte fatta att det är 10 år i år.. känns ibland som att det inte var så länge sen... 
minnet av volten kommer jag nog också, mer eller mindre bära med mig resten av mitt liv.. hoppas bara att det blir i det mindre formatet.. skulle ju mest av allt vilja ha bort smärtan helt, men jag har ju levt med den i 11 år nu, så jag har ju lärt mig..

nå, vart vill jag komma med det här då?.. det vet jag inte.. kanske att jag måste inse att min miss idag på provet inte är så mycket i förhållande med allt annat.. och att det går att göra om..
jag måste nog sluta fundera på vad andra ska tycka hela tiden och fokusera på vad som är bra för mig...
men det är inte lätt... det är jävligt svårt.....

Ett stort Tack till alla i min närhet som finns där för mig...'
Mamma.. ta åt dig!!!!  :)

Idag mår Carolina

Publicerad 2009-03-04 17:55:53 i Allmänt,

sådär..
Det började redan när jag klev utanför dörren i morse.. (innan var jag på ganska bra humör) jag låste och sen skulle jag ner för trappan, där det  var total blankis.. märkte det tydligt när jag låg på rygg på trappan.. ont fick jag på några ställen på kroppen och har det fortfarande.. blev riktigt less..
sen klarade jag inte uppskrivningen.. blev ännu mer less.. jag som har läst som en galning.. men men har bokat en ny tid inom ett par veckor.. hade ju hoppas på att jag snart kunde släppa detta...tydligen inte..
nu ska jag äta nåt gott sen ska jag upp till stallet och hoppa Signe för mammi.. jag hoppas det går lika bra som förra veckan, får då blir jag på bra humör igen...

Musik = minnen

Publicerad 2009-03-04 06:58:59 i Allmänt,

Ligger i soffan och tittar på MTV och plötsligt så spelade dom :



Jag fick ont i magen.. otroligt vad musik är inblandat med minnen.. 
Jag lyssnade väldigt mycket på den här låten under en otroligt jobbig tid i mitt liv. nu fick jag tillbaka samma känsla i kroppen, som jag gick runt med hela tiden då.. läskigt... har ju inte lyssnat på den på flera år.. det jobbigaste är ju att jag nu börjar fundera på allt som var då... kanske därför jag undviker vissa låtar.. det finns fler...

Stress

Publicerad 2009-03-03 13:15:57 i Allmänt,

nu är det rappa tag som gäller.. får se hur det går.. idag är det inte min rappaste dag om jag säger så..
har nu ätit, läst och läst lite till... ska åka med mor till Bollnäs nu.. ska på körskolan en sists gång.. spännande, får se om jag lärt mig nåt den senaste veckan.. men det tror jag eller jag måste tro det...  oj, oj nu kommer hon strax..

Ungefärt så här känner jag mig idag...

Publicerad 2009-03-03 10:52:59 i Allmänt,


Blä..... fast jag var nog piggare när detta kort togs, än vad jag är nu..
jag tycker inte om att äta värktabletter, blir så borta..
nu ska jag dricka lite kaffe och se om en del av mig vaknar.. sen kommer mor med ägg åt mig, så jag kan äta lite frulle..

Har nu..

Publicerad 2009-03-02 23:16:37 i Allmänt,

..gjort ett jourryck.. det verkade lugnt iallafall.. ska väl krypa till sängs om ett litet tag.. dom får helt enkelt ringa om det är nåt, så kastar jag på mig kläderna och springer ut.... det är ju väldigt positvit med att jag "bor" där jag "bor", just dessa kvällar... är ju liksom på plats hela tiden...
jag har nu axeln uppe vid örat.. det är mindre positivt.. får hoppas att detta försvinner med en god natts sömn.. jag tycker att det är trist att gå och lägga mig nu när Hunken har åkt upp igen..
men jag fick ju en vecka med honom och en fantastiskt mysig helg.. 
God natt!!!

Det behövs verkligen inte mycket...

Publicerad 2009-03-02 20:51:16 i Allmänt,

.... för att jag ska få ont  i nacken.. tappade en sak på golvet, böjde mig ner och... pang.. kan inte röra mig nu och huvudvärken, den kommer sakta smygande.. blir så less.. jag som har en del att göra ikväll.. joura, plugga osv.
nu ligger jag bara i soffan och hoppas att det går över.. 

 ska nog ta och äta  lite vaniljfil med valnötter.. så himla gott... :) trycka i mig nån sorts värktablett och sen läsa lite...allt detta kan ju göras halvliggandes i soffan utan att jag rör mig allt för mycket..
värre blir det när jag ska joura.. hoppas eleverna är stillsamma idag...  

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela