Carolina

...

Publicerad 2008-03-20 21:34:21 i Allmänt,

nu är jag tillbaka från Blåkulla.. det blev en kort tripp dit idag.. resan gick fin och jag klarade både start och landning... :-)
sitter nu och funderar på vad skönt det ska bli med 4 dagars ledighet..
i morgon ska jag ha sovmorgon!!! det kanske inte blir lika länge som jag hade planerat med tanke på att Hunken ska iväg nån gång på förmiddan och jag lär ju inte kunna sova när han kliver upp... men då är det bara att ta en tur ut med Matilda och "kusinerna från landet" när jag kommer tillbaka är det bara att sova vidare...

sen får jag se vad helgen har att erbjuda... ska inte göra nåt speciellt och det är så skönt!!!

nu ska jag ta en dusch och fara hem till fiskarna.. och har jag tur så är den nån där på besök... eller jag vet att det är nån där på besök.. så jag har tur!!! :-)


image19

he makes me happy

Påsk!!!

Publicerad 2008-03-20 09:50:20 i Allmänt,

Nu är den här igen.... tycker faktiskt att det är trevligt med påsk.. den ligger mitt i på nåt vis.. 
nu ska jag gå ut och ta mig en kvast och fara i väg till Blåkulla...

flying wich

..

Publicerad 2008-03-02 16:53:46 i Allmänt,

Jag tycker att det är väldigt svårt det här med att man måste ha en rubrik... mina inlägg behöver ingen rubrik!

I morgon är jag iallafall ledig... skönt.. lite sovmorgon ska jag nog unna mig.. känns som att jag behöver det. men idag har det gått väldigt bra att jobba trots en liten aning av trötthet.. kan ju bero på vin-intaget igår kväll..
jag var liksom trött i huvudet bara...
nu ska jag åka ner till ica och inhandla kvällens mat.. tror att jag ska göra tacogratäng... hepp!!! det är ju inte så svårt...

Tiden läker alla sår..

Publicerad 2008-03-01 15:19:08 i Allmänt,

..sägs det...
...inte mitt...
just nu har jag en stor, stor klump av saknad i min magen.. den kommer och går, men våren är ju som alltid värst.. det kanske inte är av just den anledningen idag med tanke på snön som vräker ner.. men det har varit mer vårliknande väder och det är just lukten av vår som gör att jag minns...allt...precis allt!!! det går bra när jag jobbar eller har folk runt omkring mig.. men när jag blir själv blir det jobbig.. jätte jobbigt...det var väldigt länge sen jag hade sån här stor saknad som jag har nu och har haft några veckor... vet inte riktigt hur det kommer sig men så är det iallafall..jag vill bara gråta...och ja, jag gör det ibland och visst känns det bättre efteråt..det gör det..




Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela