Carolina

Torsdag!!

Publicerad 2011-12-29 22:06:14 i Allmänt,

Idag har jag jobbat min sista dag på Ica, för denna gång! Har varit så roligt att jobba där.. Men nu ska jag vara ledig några dar.. :-)

Idag är iallafall en dag då jag är glad, tacksam och väldigt nöjd med allt och alla. En härlig känsla som jag vill känna ofta!! :-)

Nu ska jag och sötast sova.. Ska upp super tidigt och rida mina 2 hästar i morgon.. Ingen sovmorgon här inte..

God natt!!




Dagmar natt 2

Publicerad 2011-12-27 04:55:24 i Allmänt,

Eller det kanske är en ny storm i natt??!! Fy sjutton vad det blåser även inatt.. Andra natten utan sömn! För att piffa till det lite så spöregnar det också nu.. Hejja! Det smäller och brakar utanför, jag törs inte titta ut. Tiffin ligger i sängen med mig i natt.. Jag behöver närhet, T är ju på Torpet så vi är själva.. Hua! Hoppas det lugnar sig nu, så jag kan sova. En ny lång dag på Ica väntar när jag vaknar..

God fortsättning!!

Publicerad 2011-12-25 22:38:59 i Allmänt,

Nu har julafton passerat detta år också!! Jag jobbade några timmar på Ica igår, sen firade vi jul hos familjen.. Mysigt! Fick fina julklappar! Idag har jag och Tomas varit till pappas grav och tänt ljus.. Han är så saknad! Nu ska jag och LillTiffin krypa i säng.. Ny dag i morgon med ridning först, sen en liten släktträff.. :)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela