Carolina

Lördag..

Publicerad 2009-04-25 23:30:06 i Allmänt,

Jag har inte haft varken tid eller lust att skriva på ett tag.. det som hänt är väl att jag har varit super förkyld över en vecka.. inte haft nån smak och lukt på nästan lika många dar.. skit jobbigt på många vis men..
RÖKFRI i hela 8 dar... Tada!!!!!! jag tar en dag i taget...just nu är det jobbigt, jävligt jobbigt...
men det har gått jätte bra faktiskt..H har varit till stor hjälp.. TACK!! men jag trodde det skulle vara värre men det är mest själva saken att få gå ut och sitta för mig själv med ciggen som jag saknar inte själva rökningen..hörde att det tar två dygn att få ut nikotinet ur kroppen, 1 år att få ur alla slagprodukter (heter det så?) och flera år mentalt, jag förstår det nu.....
 jag skulle inte sluta men förra helgen kände jag ju ingen smak eller nåt och stod ute och rökte, då kände jag att va fan håller jag på med.. så jag la ner.. sen har det fortsatt.. humöret har inte varit värre än vanligt.. kanske till och med åt det andra hållet.. förutom igår, men en dag är väl inget..
jag har även börjat promenerat på morgonen innan jobbet... hundarna tycker det är toppen!!! :) måste ju göra nåt.. idag har det inte blivit nån promenad men jag har varit upp och donat i stallet i flera timmar nu ikväll.. ridit Bella oxå..
Har på dagen idag haft det fantastiskt med min underbara H... suttit ute hela dag och pratat... nu är han ute på galej.. jag ska gå och sova.. ska upp tidigt i morgon, ska åka och rida Signe för  Sonny.. det ska bli riktigt spännande...

 
Våra ny stolar och bord... :)


Matilda i solen!!

Kommentarer

Postat av: Camilla

Publicerad 2009-04-26 09:10:45

Heja heja!:-)

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-04-26 21:16:51

Säg åt Tomas att ta av sej strumporna nästa gång han solar ;P Bra gjort de där med rökningen!

Postat av: Emily

Publicerad 2009-04-27 16:28:42

Vad duktig du är med rökan!! :)

Postat av: mamma

Publicerad 2009-04-29 00:58:02

Håller helt med de tidigare inläggen...!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela